Kids-XL

Voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar is er elke week een apart kinderprogramma met een mooi Bijbelverhaal en werkje op hun eigen niveau. Elke drie maanden is er op zondagochtend een Kids XL, dat is een feestelijke bijeenkomst met leuke spelletjes en wat lekkers.

Komende diensten:
Alle kids van Wijk bij Duurstede en omgeving zijn welkom!

Wat gaan we doen? We zingen vrolijke liedjes met eigen band, doen spelletjes en andere gezellige dingen en er komt iemand zijn/haar eigen verhaal vertellen.
Kids XL is er 4 keer per jaar en het onderwerp is elke keer anders, dit keer gaat het over helden! Wij geloven in God en daar gaat de kinderkerk ook over. Maar als jij ergens anders in gelooft is dat helemaal ok, je bent van harte welkom en je vrienden en vriendinnen ook!

Van 10:00 tot 11:30 in Het Revius gebouw

Evening Events

Eens per 3 maanden, op de 3e zondagavond van de maand is er een spetterend Connect Evening met gave muziek van de eigen Connectband en een jonge aansprekende spreker
met een boodschap speciaal voor jeugd van 15 tot 25 jaar.

afgelopen Connecten van 2017 waren amazing, maar we zien verwachtingsvol uit naar de Connect-avond in 2018.
Zondagavond 18 maart zitten we precies 3 dagen voor de lente.
Het beloofd een te gekke avond te worden, waarin we mogen bloeien en groeien.
Zie hieronder de line-up:

Music: Connectband
Preacher: Geert Mollema
Host: Maarten & Elbert-Jan
Pre- & Afterprogram DJ: Gydon & Rimmer

DOORS OPEN: 18:50
KICK OFF: 19:00

Na afloop is er tijd voor een drankje en hapje en tijd om te chillen.
Dé plek waar gelovige en ongelovige jeugd elkaar treft!

Morning Events

Elke twee maanden is er op zondagochtend een jeugddienst. Hierin krijgt de jeugd alle ruimte om een samenkomst voor en door jeugd te organiseren. Deze dienst wordt begeleid door onze enthousiaste jeugdband.

Connect Grow Up


De jongeren (doelgroep 15-25) die hieraan meedoen krijgen Bijbelstudie en worden getraind in discipelschap. Hiermee willen wij jongeren helpen ontdekken wat Gods plan is voor hun leven.